­                Onnistunut alku pennun (alle 6kk) kanssa, 50€/h (sis.alv) tai 140€/3krt.

 

­                Pennun peruskoulutusta, yksityistunti. Koulutus toteutetaan ensisijaisesti

                asiakkaan kotona pennulle tutussa ympäristössä.

gallery/logo final

FeraPia suunnittelee yksilö- sekä ryhmäpalvelut aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Kursseilla tärkeintä on iloinen yhdessä tekeminen, jossa edetään jokaisen koiran omien taitojen mukaisessa tahdissa. Näin ollen kursseille voi huoletta osallistua, vaikka koiralla ei olisi aiempaa koulutushistoriaa. Ota yhteyttä, niin katsotaan teille parhaiten sopiva kokonaisuus.

gallery/logo final

                 Toimiva arki parhaan ystävän seurassa, 70€/h (sis. alv) tai 200€/3krt.

 

                Yksityistunnit (esim. perustottelevaisuus, remmirähjä, eroahdistsus, jne.).

                 Yksilölliset koulutustilanteet rakennetaan asiakkaan tarepeen ja toiveen pohjalta

                  ja toteutetaan asiakkaan kotona tai ulkona.

gallery/logo final
gallery/uunon tassu
gallery/palvelut -kuva

Pentukurssi, 100€ /4.krt (sis.alv)

 

Kurssi auttaa rakentamaan hyvän kontaktin pennun kanssa ja tarjoaa eväitä onnistuneeseen pentuvaiheeseen sekä arkisten taitojen kehittämiseen. Kurssi on tarkoitettu alle 6kk ikäisille pennuill ja kurssin koko max. 5 koirakkoa.

YKSILÖPALVELUT

KURSSIT

Pentujatkokurssi, 100€/4krt. (sis.alv)

 

Kurssilla syvennetään pentukurssilla opittuja taitoja ja tuodaan uusia oppimiskokemuksia koirakoille. Kurssi on tarkoitettu 6kk-12kk ikäisille pennuille. Opetus tapahtuumax. 5 koirakon pienryhmässä.

Arkitaidot kurssi, 120€/ 4krt. (sis.alv.)

 

Kurssi sopii kaikille koirille, jotka haluavat syventää jo aiemmin oopittuja arjen taitoja. Kurssin sisältö suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaisesti ja opetus tapahtuu pienryhmissä.

Arjen aktivointikurssi, 120€/4krt. (sis. alv)

 

Kurssilla käydään läpi koirien aktivointikeinoja ja annetaan vinkkejä mielekkääseen yhdessä puuhasteluun. Kurssin osallistujat saavat esittää myös toiveita sisältöön. Opetus tapahtuu pienrymässä.

Huom! Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulle on luvattu FeraPian yhteistyökumppanin kautta poikkeuksellinen hinnoittelu.

Yksilöpalvelut ja kurssitarjonta

Nenänkäyttö kurssi, 115€/ 4krt. (sis.alv.) Yksilökurssina toteutettuna 130€/ 4krt.

 

Kurssilla harjoitellaan nenänkäyttöä ja opitaan Noseworkia. Kurssin sisällöt suunnitellaan ja kohdennetaan koiran taitotason mukaan, joten mukaan sopivat niin vasta-alkajat, kuin taitavammatkin nenänkäyttäjät. Kurssin sisältö suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaisesti ja opetus tapahtuu pienryhmissä.