Palvelut

FeraPia suunnittelee yksilö- sekä ryhmäpalvelut aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.  Kursseilla tärkeintä on iloinen yhdessä tekeminen, jossa edetään jokaisen koiran omien taitojen mukaisessa tahdissa. Näin ollen kursseille voi huoletta osallistua, vaikka koiralla ei olisi aiempaa koulutushistoriaa. Ota yhteyttä, niin katsotaan teille parhaiten sopiva kokonaisuus.

Onnistunut alku pennun (alle 4kk) kanssa, 30€/h (sis.alv) tai 70€/3krt.

Pennun peruskoulutusta, yksityistunti. Koulutus toteutetaan ensisijaisesti asiakkaan kotona pennulle tutussa ympäristössä.

Toimiva arki parhaan ystävän seurassa, 40€/h (sis.alv) tai 100€/3krt.

Yksityistunnit (esim. perustottelevaisuus, remmirähjä, eroahdistus, jne.) Yksilölliset koulutustilanteet rakennetaan asiakkaan tarpeen ja toiveen pohjalta ja toteutetaan asiakkaan kotona tai ulkona.

Pentukurssi, 90€ / 4 krt. (sis.alv)

Kurssi auttaa rakentamaan hyvän kontaktin pennun kanssa ja tarjoaa eväitä onnistuneeseen pentuvaiheeseen sekä arkisten taitojen kehittämiseen. Kurssi on tarkoitettu alle 6kk ikäisille pennuille ja kurssin max. koko on 5 koirakkoa.

Pentujen jatkokurssi, 90€/ 4krt.  (sis. alv)

Kurssilla syvennetään pentukurssilla opittuja taitoja ja tuodaan uusia oppimiskokemuksia koirakoille.  Kurssi on tarkoitettu 6kk-12kk ikäisille pennuille. Opetus tapahtuu max. 5 koirakon pienryhmässä.

Arkitaidot kurssi, 90€/ 4krt. (sis. alv)

Kurssi sopii kaikille koirille, jotka haluavat syventää jo aiemmin opittuja arjen taitoja. Kurssin sisältö suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaisesti ja opetus tapahtuu pienryhmissä.

Pentutestaukset, 15€/pentu (sis.alv)

Pentutestaukset tehdään kasvattajan luona koko pentueelle noin 7-viikon iässä. Testaukset auttavat tunnistamaan pentujen luonteenpiirteitä jo varhaisessa vaiheessa. Luonteenpiirteet huomioiden kasvattajan on helpompi löytää pennuille oikeanlaiset kodit

Sosiaalisesti taidokkaat koirat, tarjouksen mukaan

Useammalle koirakolle yhteinen ulkoilu-/koulutustilaisuus. Yhteiset hetket tarjoavat mahdollisuuden opetella sosiaalisia tilanteita turvallisessa ympäristössä. Koulutushetket voivat olla esimerkiksi pentutreffejä, koirien yhteisiä kävelyjä tai muuta ryhmätoimintaa, joihin voidaan yhdistää myös ohjattua koulutustoimintaa. Ryhmäkoko ja tapaamispaikka sovitaan yhdessä tilanteeseen parhaiten sopivaksi.  

Luennot, tarjouksen mukaan

FeraPian kautta on mahdollista järjestää myös ryhmäluentoja. Tilaisuudet järjestetään asiakkaiden omissa tiloissa

Huom! Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulle on luvattu FeraPian yhteistyökumppanin kautta poikkeuksellinen hinnoittelu. 

gallery/tassu