gallery/logo final

Asiakkaiden kokemuksia:

Asiakkaiden kokemuksia luontokeskeisestä eläinavusteisesta valmennuksesta:

"Käsittämättömän voimaannuttava kokemus lähteä työpäivän päätteeksi syksyiseen metsään hiljentymään. Valmentaja oli selvästi miettinyt paikat ja reittivalinnat juuri minua varten." -nainen 53v (2 tapaamista).

"Todella positiivinen kokemus. Lapsi selvästi rauhoittui ja pystyi keskittymään ihan eri tavoin, kun koira oli mukana." -6v lapsen äiti

 "Lähdin työnantajani suosituksesta mukaan, vaikken uskonut saavani tapaamiselta mitään. Pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle teki kuitenkin aidosti hyvää. Vasta nyt ymmärsin, kuinka uupunut olinkaan. Valmentaja oli kannustava ja heti alusta alkaen tuli luottamuksellinen olo. Helpotti, kun sai jakaa ajatuksia ja huolia, eikä tarvinnut esittää reipasta." -nainen 39v.

­

Asiakkaiden kokemuksia eläinkoulutuksesta:

 

"Iso kiitos! Kurssilla oli ihanan positiivinen ilmapiiri, eikä haitannut yhtään, ettei meillä ollut aikaisempaa kokemusta."

"Tänään ei tullut uutta meille, mutta positiivinen ja turvallinen oppimisympäristö antoi koiralle kivan hetken tavata koirakavereita ja hauskaa oli."

"Pia on aidosti kiinnostunut jokaisesta koirasta. Etukäteen toimitetut sisältötoiveet varmistaa kurssin toimivan jokaiselle."

"Taas saatiin paljon eväitä reppuun. Näiden avulla on hyvä jatkaa omatoimista harjoittelua arjessa."

"Ihana saada koulutusapua kotikäyntinä, näin saadaan koko perhe mukaan yhteisiin sääntöihin."

gallery/aurinko metsän takana